Sveicināti Viesis • Reģistrācija • Ieeja
Piektdiena, 19.4.2024
Sākums » 2010 » Decembris » 26 » Kingston Technology kļūt galvenais sponsors 2011
5:29 AM
Kingston Technology kļūt galvenais sponsors 2011
SK Gaming un Kingston Technology sāka sadarbību atpakaļ 2007. Atskatoties uz vairāk nekā trīs veiksmīgu gadu sadarbības, gan uzņēmumi, savstarpēji vienojoties par ne tikai paplašināt partnerattiecības, bet arī pastiprināt to. Sākot 1 Jan 2011 Kingston Technology būs pārvietoties līdz pat kļuva par vienu no SK Gaming galveno sponsoru, turklāt California balstīta sabiedrība tiks nodrošinot mūsu spēlētāji, un ar to SSD cieto disku darbinieki, kļūstot par mūsu oficiālo partneri šajā datortehnikas jomā .

Lūk, ko Aleksandrs Millers, rīkotājdirektors SK Gaming, ir teikt: "Mēs vienmēr esam priecīgi ieviest jaunus partnerus, lai sabiedrībai, tomēr, attiecinot SADARBĪBA ar jau pastāvošajām jūtas vēl labāk Tā vienkārši tas parāda, ka partnerība ir samaksāta. pie abām pusēm tik daudz, lai to vēl vairāk. Kingston Technology un SK Gaming var jau atskatīties gandrīz četrus gadus tieši tagad, un mēs esam vairāk nekā priecīgi saņemt ciešākas un veiksmīgi, nākamajos trijos. "

"Kingston Technology ir gandarīta paplašināt partnerattiecības ar SK Gaming 2011. Mums ir vairāk nekā apmierināts ar to, kā lietas gāja pēdējo četru gadu laikā, tādējādi padarot lēmumu doties uz trīs citu, kā galvenais sponsors bija ne tikai vienkārši, bet arī pareizais mums. Lai šo sadarbību vēl izdevīgāka gan uzņēmumiem, mēs ceļos prom no valsts pieejas ierobežojumiem, kā arī ņemot to vērā starptautisko virzienā sākot no nākamā gada. Mēs arī esam ļoti lepni ir aprīkošanai viens no labākajiem un veiksmīgākajiem komandas vēsturē eSports ar mūsu HyperX ražojumi, jo mēs esam pārliecināti, ka labākie spēlētāji, kas tur ir pelnījuši būt atbalstīt labāko aparatūru. " saka Christian Marhöfer.

Par Kingston
Kingston Technology Company, Inc ir pasaules neatkarīgā atmiņas līdera. 

Dibināta 1987 ar vienu produktu piedāvājumu, Kingston ® tagad piedāvā vairāk nekā 2000 atmiņu produktus, kas atbalsta gandrīz visas ierīces, kas izmanto atmiņu, no datoriem, serveriem un printeriem, MP3 atskaņotāji, digitālās kameras un mobilie telefoni. 2009.gadā uzņēmuma apgrozījums bija $ 4100000000.

Ar pasaules galvenā mītne atrodas Fountain Valley, California, Kingston nodarbina vairāk nekā 4000 cilvēku visā pasaulē. Uzskata par vienu no labākajiem uzņēmumiem strādāt Amerikā "Fortune žurnāls, Kingston tenets cieņu, lojalitāte, elastību un integritāti izveidotu paraugu korporatīvo kultūru. Kingston uzskata, ka ieguldījumi tās cilvēkiem ir būtiska, un katrs darbinieks ir būtiska daļa no Kingston panākumus.

Kingston apkalpo starptautisku tīklu izplatītāju, tālākpārdevēju, mazumtirgotāju un OEM klientiem sešos kontinentos. Uzņēmums arī sniedz līguma ražošanas un piegādes ķēdes vadības pakalpojumus pusvadītāju ražotājiem un sistēmu OEM.


www.sk-gaming.com
Skatījumu skaits: 584 | Pievienoja: iquisition | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 2
2 Daniels  
0
Nevajag jau ar google tulkotāju tolkot, tad neko nevar saprast.

1 Mastercs  
0
Shitas labais pats esmu kandriiz ticis www.sk-gaming.com vienaa no kalniem wink
|Shitos rakstus Vaig biežāk likt smile

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]